lördag 29 maj 2010

Födelsedagskort med gorjuss girl

Hejsan,
Ännu ett födelsedagskort. som vanligt i rosa. Papper från Melissafrances, och stämplarna kommer från Gorjuss girl och Reprint. Jag har målat stämplen med tombow pennor, och använt en Martha Stewart stans till bladen.
Det var allt för idag klockan är nu 00.59 och det är dax att gå och lägga sig.
Kram
Jessica

fredag 28 maj 2010

Stafflikort




Hejsan,
Här kommer mitt andra kort som jag har gjort till en som nyligen har fått barn. Jag gjorde ett stafflikort, jag tycker dom är så fina.
Nu på lördag har Mimas scrapträff, vi kanske ses.
Kram
Jessica


torsdag 27 maj 2010

Kort som man kan skicka till någon som har fått barn.

Hejsan,
Jag fick beställning på 2st kort av en på jobbet. Hennes kompisar hade fått barn och hon ville gärna skicka ett kort. Så här blev det ena kortet jag gjorde. Det andra visar jag imorgon.
Kram
Jessica

söndag 23 maj 2010

Morsdagskort


Hejsan,
Här kommer ett morsdagskort som jag har gjort. Jag blev riktigt nöjd med kortet och jag hoppas att den som får det blir det också. Jag tänke att jag skulle göra några till för dom var riktigt roliga att göra.
Kram
Jessica


lördag 15 maj 2010

Födelsedagskort på beställning

Hejsan,
Här kommer ännu ett födelsedagskort som jag har gjort. jag har använt papper från melissafrances, Ella, underbara papper tycker jag, och sen har jag använt blommor från Youdo, 3D lack, chalkat kanterna med walnut stain, Rosbladen är från en Martha Stewart stans och så har jag använt Chandelier från QuicKutz.
Ha en fortsatt trevlig helg
Kram
Jessica

onsdag 5 maj 2010

Flätad korg i papper











Hejsan alla som läser min blogg,
Idag vill jag visa er min fina korg som jag har gjort till en arbetskollega som ska sluta, vi fyllde den med köpt, fin choklad. Det tog lite tid att få ihop den flätade korgen, men det var jättekul att göra.
Sen var det bara att dekorera den, jag gjorde en tag med Magnolia stämpel, och bakom den gjorder jag en tag till som vi ska skriva på. Jag hoppas att hon blir glad.
Jag önskar Kerstin lycka till på sitt nya jobb, med nya spännande utmaningar.
Kram
Jessica



måndag 3 maj 2010

Födelsedagskort


Hej,
Detta kort har jag glömt att blogga. Vi var på kalas för några helger sen och då gjorde jag detta kort.
Kram
Jessica

söndag 2 maj 2010

Födelsedagskort

Här kommer ännu ett födelsedagskort som jag har gjort. Det gick fort att göra detta, för grodan år ett klistermärke från Penny Black.Sen har jag använt cardstock, dotted cardstock, spellbinders, stämpel från Inkido, distress ink, peeled paint.
Ha det gott
Kram
Jessica

lördag 1 maj 2010

Glasspinnekort

Hejsan,
Jag måste bara visa detta glasskort som jag har gjort i dag. Jag såg ett sådant på mässa i Kungälv, och tyckte att det var kul.

Kram
Jessica